"Міністерство внутрішніх справ може приховувати інформацію про вбивство головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва", - заявив в ефірі телеканалу "ТВі" народної депутат Володимир Ар'єв (фракція "Наша Україна-Народна самооборона"), передав портал "Главред".

"Головний редактор зник 11 серпня. Перший варіант - коли порушується справа за фактом зникнення, застосовується менше оперативних заходів, ніж коли порушується справа за фактом убивства. З іншого боку я не вважаю, що сьогодні в МВС працюють люди професійні і з високим рівнем IQ. Газета "Новий стиль" дуже сильно критикувала саме правоохоронні органи. Другий варіант - напевно, в силових структурах щось знають і тому порушили справу за такою статтею (ст. 115 Кримінального кодексу - умисне вбивство), але мені це точно не відомо" - повідомив нардеп.

Довідка "SQ". 11 серпня В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору в невідомому напрямку. Близькі родичі В.Климентьєва 12 серпня о 22.30 звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що він пішов з дому і не повернувся. Слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).