В. Янукович потребовал принять все меры для поиска харьковского журналиста В. Климентьева Президент України Віктор Янукович вимагає від Генерального прокурора Олександра Медведька та міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова "зробити все можливе і неможливе для того, щоб знайти головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва". Як повідомив офіційний сайт президента, про це 20 серпня В. Янукович заявив під час зустрічі з О.Медведьком і А. Могильова, який викликав для доповіді про хід пошукової роботи. За інформацією прес-служби президента України, В. Янукович "глибоко стурбований долею журналіста і тримає справу під особистим контролем".

Довідка "SQ". Близькі родичі В.Климентьєва (1943 р.н.) 12 серпня о 22.30 звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що 11 серпня він пішов з дому і не повернувся. Міліція 15 серпня порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Мобільний телефон і ключі В.Климентьєва були знайдені 17 серпня в гумовому човні на Печенізькому водосховищі.

В.Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями, пов'язаними з розкриттям фактів корупції в силових органах. Газету "Новий стиль" В.Климентьєв видавав з 2004 р. на власні кошти, в редакції працювало 3 людини, вийшло 76 номерів газети. Юридичною адресою редакції була адреса домашньої квартири В.Климентьєва.