Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов тримає під особистим контролем пошуки зниклого головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва. Про це він заявив 19 серпня, повідомив "Главред".

За словами міністра, для розшуку зниклого журналіста міліція застосовує повний комплекс оперативних заходів. Крім того, він повідомив, що телефон, знайдений у човні на Печенізькому водосховищі не належить зниклому: його власністю є лише сім-карта.

Довідка "SQ". Близькі родичі В.Климентьєва (1943 р.н.) 12 серпня о 22.30 звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що він пішов з дому і не повернувся. Працівники міліції встановили, що 11 серпня В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). За словами друзів В.Климентьєва, увечері 11 серпня він вирушив на редакційне завдання, за кілька годин перестав виходити на зв'язок і дому більше не з'являвся.

17 серпня в човні на Печенізькому водосховищі був знайдений телефон, який, за інформацією міліції, належав В.Климентьєва.

В.Климентьєв називає себе журналістом-розслідувачів, який займається висвітленням тем, пов'язаних з корупцією в силових органах.