Главный редактор харьковской газеты "Новый стиль" пропал без вести. Милиция возбудила дело по статье "убийство"Близькі родичі головного редактора інформаційної газети "Новий стиль" Василя Климентьєва (1943 р.н.) 12 серпня о 22.30 звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що він пішов з дому і не повернувся. Про це повідомив сайт ГУ МВС України в Харківській області. Під час перевірки працівники міліції встановили, що 11 серпня В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору. Зараз міліціонери розшукують журналіста.

Слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Як повідомив портал "Главред", за словами друзів В.Климентьєва, увечері 11 серпня він вирушив на редакційне завдання, за кілька годин перестав виходити на зв'язок і вдома більше не з'являвся. В.Климентьєв позиціонує себе як журналіст-розслідувач, який займається висвітленням тем, пов'язаних з корупцією в силових органах.