Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов назвав чотири небезпечні напрямки в Харківській області, звідки можуть атакувати росіяни. Про це пише "Думка".

За оцінкою губернатора, це такі напрямки:

На сході Харківської області тривають запеклі бої. Російські війська намагаються просунутися вперед на підступах до Куп'янська. ЗСУ ефективно обороняються, відбивають усі атаки та завдають російським підрозділам значних втрат. Лише за добу, 6 грудня, на Куп'янсько-Лиманському напрямку ліквідували 324 російських військових і знищили 37 одиниць озброєння.

На Вовчанському напрямку, за даними губернатора, з'явилися російські диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ), чого раніше не спостерігалося. Українські сили оборони відбивають атаки диверсантів. 

Генеральний штаб ЗСУ постійно повідомляє про появу російських диверсантів на Слобожанському напрямку. 

На небезпечних напрямках триває будівництво фортифікаційних споруд. За даними губернатора, їх зведення - вже на завершальному етапі, рівень готовності - 95%. Частину об'єктів здадуть до кінця року. 

Подальші роботи узгоджуватимуть із військовими. ХОВА надає підрозділам будівельні матеріали для обладнання укріплень на лінії зіткнення. 

Губерантор повідомив, що фортифікаційні споруди можуть побудувати прямо в житлових масивах Куп'янська. Але поки що, за оцінкою Синєгубова, ускладнень немає: ситуація навколо міста важка, але вона перебуває під контролем ЗСУ та обласної адміністрації.