Вночі 21 червня РФ скинула авіабомбу на Борову Ізюмського району. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок авіаудару пошкоджено 7 будинків, автомобіль та прибудова до магазину.

За даними ДСНС, після удару почалися пожежі за різними адресами на загальній площі до 285 кв.м. Рятувальники оперативно ліквідували їх. Жертв та постраждалих немає.

Борова розташована на лівому березі Оскільського водосховища. 14 квітня 2022 року російські війська зайшли до Борової, в результаті селище опинилося під тимчасовою окупацією. На початку жовтня 2022 року ЗСУ звільнили населений пункт. Тепер селище постійно знаходиться під російськими обстрілами.

За даними Deep State, російські війська готують новий наступ саме на Борову. РФ зосередила на цьому напрямку близько 10 тисяч військових та 450 одиниць озброєння.

Обстріли за добу

► О 10:24 20 червня військові РФ завдали удари з РСЗВ "Град" по селу Петро-Іванівка Дворічанської громади Куп'янского району. Там пошкоджено будинок, господарчі споруди;

► О 16:45 20 червня солдати РФ завдали удар по с. Руські Тишки Харківського району. Поранення отримав цивільний чоловік, від госпіталізації він відмовився;

► Армія РФ також вдарила з РСЗВ "Торнадо С" по селищу Загризове Ізюмського району. Пошкоджено приватні будинки;

► Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу та влучання дрону у Куп'янську пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди та транспортні засоби.

► О 02:35 21 червня військові РФ з РСЗВ "Град" завдали удари по околицях села Одноробівка Богодухівського району;

► О 06:33 росіяни з РСЗВ "Ураган" обстріляли село Кругляківка Куп'янского району. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.