Через російські обстріли у Харківській області одна людина загинула, три - постраждали. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Хроніка обстрілів за добу

► О 22:50 внаслідок ворожого обстрілу з БПЛА пошкоджено автомобіль у селі Шевченкове Куп‘янського району.

► Близько 22:00 внаслідок ворожого обстрілу військовими РФ Куп’янська пошкоджено 4 приватні будинки. Там постраждав чоловік.

► О 10:20 у Харківському районі, Циркунівській громаді, селах Руські Тишки та Черкаські Тишки було пошкоджено газогін. Станом на ранок 8 червня газопостачання відновлено у населених пунктах: Руські Тишки, Черкаські Тишки та Циркуни.

► У селі Івано-Шийчене Богодухівського району о 14:08 внаслідок вибуху боєприпасу в приватному будинку загинув чоловік. 

► О 13:20 в селі Козача Лопань Дергачівської громади внаслідок влучання БПЛА в цивільне авто постраждало 2 жінки. Їх госпіталізували.

► 8 червня 01:50 армія РФ обстріляла село Сеньково Куп’янського району. Там пошкоджено приватний будинок.
 

Хроніка подій на фронті

► На Харківському напрямку відбулося дві безуспішні атаки ворога в районі Вовчанська. Сили оборони продовжують проводити заходи щодо посилення оборонних позицій та рубежів.

► На Купʼянському напрямку від початку доби відбулось вісім бойових зіткнень. Сили оборони успішно відбили сім атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Піщане, Дружелюбівка та Греківка. Бій триває в районі Андріївки.