Багато сучасних підприємців різних видів діяльності реєструють свою компанію на території України. Такий підхід дозволяє суттєво розширити аудиторію, потенційно зацікавлену у товарі чи послугах компанії. Ознайомитись з основними моментами та замовити послугу реєстрація іноземної компанії можна у Legal Solutions, пройшовши за посиланням. Професіонали організації гарантують швидке та якісне оформлення всіх документів у найкоротші терміни.

Реєстрація іноземної компанії в Україні: основи та причини

Усі суб'єкти господарську діяльність біля країни можу відкривати представництва своїх компаній. Будь-яка реєстрація іноземної компанії регламентується законодавством України. Такий вид роботи спирається на Закон України „Про зовнішньоекономічну діяльність”.

Залежно від виду діяльності реєстрація іноземної компанії здійснюється:

  • Міністерством економічного розвитку та торгівлі;
  • Національний банк України.

До основних причин легалізації іноземної компанії відносять:

  • вихід на новий ринок та побудова нових ринкових відносин;
  • підвищення кількості споживачів та контрагентів;
  • офіційне оформлення працівників;
  • оформлення юрособи з інвестиціями іноземного суб'єкта.

Самостійне оформлення всіх документів вважається досить проблематичною та клопіткою справою. Тому без допомоги фахівців у цьому питанні не обійтися. Для зручності клієнтів компанія Legal Solutions надає цей вид послуг "під ключ" через довіреність.

Реєстрація іноземної компанії в Англії: основи та причини

Великобританія є ідеальною країною для бізнесу. Тому багато підприємців з усього світу прагнуть відкрити бізнес на її території. На щастя, серед потенційних бізнесів багато громадян України. Зі співробітниками Legal Solutions реєстрація компанії в Англії здійснюється якісно та у відповідність всім юридичним вимогам https://legal.ua/ru/registracija-kompanij-v-velikobritanii-anglii.html.

Відкриття офшору у Великій Британії здійснюється з урахуванням усіх тонкощів британського законодавства та має ряд особливостей. При легалізації компанії на території Англії буде потрібно здати до реєстраційної палати країни пакет документів, до якого включається:

  • меморандум про асоціацію;
  • статут підприємства;
  • затверджені форми IN01.

Обов'язковою умовою для легалізації підприємства в Англії є визначення типу організації, яка може бути як з обмеженою відповідальністю, і акціонерна компанія відкритого типу. Також передбачається партнерство з обмеженою відповідальністю та Шотландське партнерство з обмеженою відповідальністю.

Юридичний супровід бізнес-проектів будь-якого типу співробітникам компанії Legal Solutions гарантує якісні послуги при оформленні компаній у багатьох країнах.