Російські ракети 21 вересня розбили в Харкові водогін у Слобідському районі, повідомив мер Ігор Терехов в ефірі нацмарафону.

Ракетного удару було завдано близько 5:50 шістьма ракетами. Одна з лікарень і кілька приватних будинків залишилися без води.

Водогін ремонтують працівники "Харківводоканалу". Воду в лікарню планують подати вже сьогодні.

На час проведення ремонтних робіт підвозять автоцистернами КП "Харківводоканал" за адресами: 

  • вулиця Вишнева, 11, 
  • провулок Вишневий, 14  
  • лікарня №13.

Також у Слобідському районі загорівся склад. Вогонь охопив 200 квадратних метрів.

Поранено три людини.

Удари по Харкову

За останні дні російські війська завдали по Харкову кілька ракетних ударів.

►16 вересня. Об 11:10 вдарили трьома ракетами "Іскандер К" і трьома ракетами С-300. Було пошкоджено будівлі цивільних підприємств, приватні житлові будинки, сталися пожежі. Поранено шестеро цивільних чоловіків. Їх доставили в лікарню в стані середньої тяжкості.

►17 вересня. Близько 00:30 було завдано удару чотирма ракетами С-300 по цивільному підприємству. Виникла пожежа.

►18 вересня. Близько опівночі прогриміло кілька вибухів. Три прильоти було зафіксовано в Холодногірському районі. Загорілася нежитлова будівля. Пожежу загасили рятувальники. Люди не постраждали.

Удари по інших регіонах

21 вересня масованої ракетної атаки зазнали кілька регіонів України.

►Київ був атакований щонайменше 20 ракетами. Уламки збитих ракет упали в Дарницькому, Солом'янському, Шевченківському районах. У Дарницькому районі виникли пожежі. Постраждали семеро людей, зокрема дитина.

► У Черкасах унаслідок ракетного удару постраждала будівля готелю. Виникла пожежа. Постраждали 7 осіб і 10 осіб евакуйовано. З-під завалів врятовано 1 людину.

► У Київській області внаслідок падіння уламків виникли пожежі на території підприємств і приватного сектору. Двоє людей поранені.

► У Рівному ракети влучили в енергетичну та цивільну інфраструктуру. Постраждали СТО та 5 автомобілів. Частина Рівненського району залишилася без світла.

► У Львівській області було три ракетні удари по території Дрогобича. Два прильоти - по промисловому об'єкту. Згорів цех, зруйновано триповерхову будівлю складу, виникла пожежа. Ще один ракетний удар припав на приватний двоповерховий склад. 

Фото: "Суспільне", МВС