Стало відомо, чим харчуються харківські тепловики. У КП "Харківські теплові мережі" реформували систему харчування працівників,
Фахівці комунального підприємства можуть вибрати різноманітні традиційні українські страви.
У раціоні тепловиків весь асортимент полтавських галушок. Святковий варіант страви – галушки на дріжджовому тісті з начинкою з курятини. Страву готують відносно швидко: тісто підходить за півгодини, начинка із вареної курятини запасається заздалегідь. Страву готують на паровій бані, додають засмажку з цибулі на олії.
Кухарі розповіли, що українські страви у меню є основними. Працівників "ХТМ" годують котлетами по-київськи, варениками, холодцем та борщем.
За словами начальниці цеху харчування Юлії Кривохижі, з початком війни українські страви набули особливого сенсу: вони і тіло насичують енергією, і дух підтримують, і надають гарного настрою всім працівникам підприємства.
"Адже коли на столі борщ із перцем і полтавські галушки - і зима не така холодна, і війна не така страшна", - заявила начальниця цеху.