У Харкові з ночі йде дощ, температура повітря - близько нуля, тож дощ став крижаним, а дороги перетворилися на ковзанку. Як повідомили у ДСНС, в області оголошено 1-й рівень небезпеки.

Вночі 19 листопада у північно-східних областях - сильні опади (сніг із дощем) та ожеледь. В Україні, окрім півдня, на дорогах ожеледиця. Вдень 19 листопада у східних та південно-східних областях очікуються пориви вітру до 15-20 м/с.

"Дорогі українці, будьте уважні. Дотримуйтесь елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці. Складні погодні умови призведуть до ускладнення руху транспорту. Радимо водіям утриматися від поїздок за межі міст і неухильно дотримуватися правил дорожнього руху", - зазначили у ДСНС.

Як розповіли в мерії, понад 900 працівників КП «Харківблагоустрій» сьогодні, 19 листопада, посипають піском тротуари та прибудинкову територію під час ожеледиці у Харкові. Станом на 8:00 в Індустріальному районі працювали 118 осіб, у Київському – 82, у Салтівському – 223 робітників, у Немишлянському – 65, у Новобаварському – 75, у Основ'янському – 74, у Слобідському – 83, у Холодногірському – 46, Шевченківському – 137 осіб.

20 листопада у Харкові хмарна погода протримається весь день. Вдень та увечері буде йти сніг. Температура повітря від -2 уночі до нуля вдень.