Спіруліна - синьо-зелена водорість, з унікальним складом. Це джерело величезної кількості вітамінів, мінералів, жирних кислот і рослинних білків, що легко засвоюються.

Японська спіруліна: користь здоров'ю людини

Унікальна мікроводорість застосовується у багатьох сферах. З неї роблять спортивне харчування, а також абсолютно безпечні препарати для схуднення. Але в основному цей суперфуд використовується для профілактики та лікування різних хвороб. Користу спіруліни з Японії важко переоцінити, адже вона:

  1. Зміцнює імунітет, збільшуючи в організмі вироблення молекул, що борються з вірусними та бактеріальними інфекціями.
  2. Використовується при онкології та після курсів хіміотерапії. Поширення ракових клітин та величина пухлини знижується після застосування цієї добавки. Оскільки спіруліна має властивість виводити токсини, шлаки, важкі метали з організму, її вживання після курсів хіміотерапії допомагає врятувати організм від згубного впливу і руйнівних наслідків такого лікування.
  3. Знижує артеріальний тиск. Пігмент фікоціаніну, який є в спіруліні, знижує кров'яний тиск.
  4. Допомагає легше переносити алергічний риніт. Вона допомагає боротися з різними його симптомами: чханням, закладеністю та свербінням у носовій порожнині.
  5. Знижує рівень холестерину у крові. Дослідження, які провели у 2014 році, показало, що 1 грам цієї добавки (якщо її приймати щодня протягом 4-х місяців) може знизити загальний рівень холестерину в крові на 16%.
  6. Підвищує витривалість та ефективність тренувань, допомагає спортсменам наростити м'язову масу. Вона швидко відновлює клітини тканин, забезпечує повноцінну роботу м'язів.
  7. Нормалізує роботу травної системи. Відновлює природну мікрофлору кишечника, що знижує ймовірність розвитку кандидозу. Цей суперфуд особливо ефективний при захворюваннях шлунково-кишкового тракту.

Спіруліну можна замовити не тільки для дорослих, але і для дітей. Завдяки її багатому складу водорість ідеально підходить для розвитку дитячого організму, що росте, при вона легко засвоюється.

Чому краще купити спіруліну в інтернет-магазині Japan Trading?

Не знаєте де купити хорошу спіруліну? Якісну корисну спіруліну можна купити в Києві в інтернет-магазині Джапан Трейдінг, який є офіційним представником японської компанії Algae. Це відомий виробник продукції зі спіруліни в Японії. Algae спіруліна пройшла всі необхідні дослідження, а її якість підтверджено відповідними сертифікатами.

У магазині JapanTrading ви можете купити спіруліну в таблетках або порошку. Спируліни порошок купити варто, якщо любите готувати різноманітні фруктові та овочеві смузі. Також для комфортного застосування її можна додавати до соків та йогуртів. Якщо сумніваєтеся, яку купити спіруліну, то можете звернутися за консультацією до фахівця. Лікар може порадити необхідну та більш комфортну для вас форму випуску, а також підібрати правильне дозування. Купити спіруліну в Україні на сайті japantrading.com.ua - завжди вигідне рішення!

БАД. Не є лікарським засобом