Харківський театр ляльок відновлює роботу. Про це повідомляється на сторінці театру у Facebook.

Театральна каса відкриється 6 лютого (режим роботи – з 11.00 до 15.00). Придбати квитки можна буде і через сайт internet-bilet.ua.

Створений у 1935 році театр є одним із найкращих лялькових театрів у країні. До повномасштабного вторгнення репертуар складався із трьох десятків постановок як для дітей, так і для дорослих. Для дорослих ляльководи ставили вистави за творами Чехова, Шекспіра, Боккаччо, Гоголя, Булгакова, Орвелла.

11 та 12 лютого на глядачів чекає "Казка для маленького зайчика". Початок – об 11.00.

18 лютого зіграють дві вистави: "Цяточка" для дітей дошкільного віку (початок - об 11.00) та прем'єра постановки "Я норм" (початок - о 16.00).

Після повномасштабного вторгнення РФ харківські театри припинили показ вистав. Але поступово театральне життя міста починає відновлюватись.

Наприкінці минулого року почав працювати Харківський оперний театр. Перші камерні концерти дали на початку грудня у залі місткістю близько 40 глядачів.

У драмтеатрі (раніше - імені Пушкіна) у грудні дали прем'єру вистави за Ремарком - "Полюби ближнього свого". Ця вистава - в афіші на лютий 2023-го.