Напередодні Нового року в Харкові проаналізували вартість найпопулярніших продуктів для святкового столу. За даними Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку міськради, ціни на них такі:
- ошийок свинини - 200-220 грн/кг;
- філе куряче - 165-200 грн/кг;
- ковбаса напівкопчена - від 170 грн/кг;
- цукерки шоколадні - від 145 грн/кг;
- оселедець - 120-155 грн/кг;
- свіжі огірки - 75-120 грн/кг;
- гомілка свинини - 75-85 грн/кг;
- яйця курячі - 55-68 грн/10 шт.;
- мандарини - 45-90 грн/кг;
- зелений горошок консервований - 38-55 грн/400 г;
- майонез 67% - 35-50 грн/350 г.
У супермаркетах міста ціни на спиртне такі:
- горілка - від 184 грн/0,7 л;
- шампанське та ігристі вина - від 113 грн;
- вино - від 70 грн/0,75 л.