Цієї осені у "Фельдман-Екопарку" планують провести традиційний Бал хризантем. Інформацію SQ підтвердили у прес-службі Екопарку.

Попередньо, Бал хризантем стартує 1 жовтня. За словами представників Екопарку, він не буде таким масштабним, як у минулі роки, "зі зрозумілих причин".

Хризантеми харків'янам планують показувати на частині основної території Екопарку, яку зараз розчищають волонтери. Охочі можуть приєднатися до волонтерів, усі подробиці - за номером +38 (095) 825 94 32.

В Екопарку наголосили: територія, на якій проходитиме Бал хризантем, безпечна. Її розмінували, сапери пройшли там тричі.

Бал хризантем був традиційним для Екопарку святом. На флористичний фестиваль, який проводився 10 років поспіль, з'їжджалися тисячі людей не тільки з Харкова й області, а й з інших регіонів країни: на окружній були багатокілометрові затори. "Фішкою" заходу були величезні фігури з квітів, розставлені по всьому парку.

Від самого початку російського вторгнення територія екопарку була під обстрілами. Було пошкоджено 80% споруд, загинуло 6 людей і понад 300 тварин.

Влітку на території Екопарку запрацювала "Долина альпак", у парк поступово повертаються евакуйовані тварини. Крім того, туди знову запустили безкоштовні автобуси.