Харків'янин убив своє шкільне кохання, а потім ховався в шафі у квартирі матері. Прокуратура домоглася обвинувального вироку.

Злочин було скоєно ще 28 жовтня 2018 року в Харкові. Обвинувачений і потерпіла були знайомі з дитинства. У шкільні роки чоловік всіляко виявляв до дівчини знаки уваги. Однак вона не хотіла розвитку романтичних стосунків, а пізніше вийшла заміж за іншого чоловіка і народила двох дітей. З колишнім однокласником вона підтримувала дружні стосунки. 

У трагічний день чоловік і жінка зустрілися біля одного з супермаркетів у Харкові та вирішили обговорити їхнє спілкування. Чоловік запропонував піти до нього. У квартирі жінка заявила, що вони можуть бути тільки друзями.

Чоловік розлютився, вдарив потерпілу по обличчю. Жінка вийшла з квартири, чоловік наздогнав її, схопив і закрив їй рукою ніс і рот. Жінка втратила свідомість, а потім померла. Зловмисник затягнув труп у свою квартиру. Чоловік просидів із трупом у квартирі добу. Потім чоловік вийшов із квартири і вимкнув у всьому під'їзді світло. Повернувшись, він роздягнув потерпілу, витягнув тіло жертви на вулицю і поклав його поруч із лавкою біля під'їзду. Речі жінки він викинув у вуличний смітник.

Чоловіка затримали у квартирі його матері, де він жив. Убивця ховався в шафі. До винесення вироку харків'янин перебував під вартою.

У судовому засіданні чоловік свою провину не визнав, зазначивши, що вбивати шкільну любов він не хотів. Фрунзенський районний суд Харкова виніс 32-річному обвинуваченому вирок - 14 років позбавлення волі.