РФ 28 грудня вдарила по Вовчанську з РСЗВ "Град". Били по місцю, де роздавали безкоштовну їжу. Загинула жінка. Про це повідомив начальник слідчого управління харківської поліції Сергій Болвінов.

Обстріл стався о 10 годині, вдарили по місту шість разів, цілили в скупчення людей. Жінка дістала серйозні поранення. До лікарні на своїй машині її повіз начальник слідчого відділу Владислав Єфаров. Він одним із перших прибув на місце події.

"Я був на робочій нараді, коли почався обстріл. В адмінбудівлі здригнулися стіни, і за звуком я зрозумів, що перші прильоти припали на центр міста.  Тому відразу поїхав туди", - розповідає Владислав Єфаров.

За його словами, до лікарні вони поїхали разом із жінкою-медиком, яка проходила повз. Але врятувати постраждалу не вдалося - дорогою медик помітила відсутність пульсу. А коли доїхали до лікарні - там уже констатували смерть. Померлій було 66 років.

Легке поранення отримала ще одна жінка, госпіталізація їй не знадобилася. У лікарні перебуває постраждалий чоловік, він був у машині, яка згоріла вщент після удару. Лікарі надають йому допомогу.