Російські війська 25 жовтня 13 разів ходили в атаку в районах сіл Синьківка, Іванівка та Петропавлівка в районі Куп'янська, повідомили в Генштабі ЗСУ. Усі атаки відбито.

Петропавлівка - велике село на схід від Куп'янська. До війни в селі проживали близько 2,5 тис. осіб. 

Синьківка розташована за 9 км на північний схід від Куп'янська. До війни в селі проживало близько 380 осіб. 

Іванівка розташована на південному сході від Куп'янська, на відстані 21 км, недалеко від адміністративного кордону з Луганською областю. У цьому селі до війни було близько 130 жителів.

Представники ЗСУ та цивільної влади повідомляють, що ситуація в Куп'янському районі складна, але контрольована. Російські війська постійно намагаються організувати атаки, але успіху не мають. ЗСУ завдає російським підрозділам значних втрат. Добою раніше, 24 жовтня, на Куп'янсько-Лиманському напрямку знищили 184 російських солдати, 18 одиниць техніки, один склад боєприпасів.

Командир підрозділу ЗСУ Денис Ярославський повідомляв, що росіяни намагаються оточити і захопити Куп'янськ і Куп'янськ-Вузловий. Атаки тривають цілодобово. За даними представника штурмової бригади прикордонників "Сталевий кордон" Івана Шевцова, росіяни проводять "м'ясні штурми", тобто не рахуються з великими втратами.

Також ГУР перехопило розмову російського військового з матір'ю. Військовослужбовець розповідав, що росіяни зазнають великих втрат, але не можуть захопити населені пункти на Куп'янському напрямку.