З моменту повномасштабного вторгнення РФ в роботі «Харківспецбуду» знаходиться 1721 будинок. Більш ніж у половині з цієї кількості все виконано, повідомив директор комунального підприємства Богдан Долина. За його словами, йдеться про закриття вікон, дверні отвори, ремонт дахів. Ці роботи також проводяться в рамках підготовки житлового фонду до опалювального сезону.

«Міський голова Ігор Терехов поставив чітке завдання – максимально якісно та оперативно підготувати житловий фонд, а також інші об'єкти інфраструктури до зими. За ці п'ять місяців співробітники підприємства навчилися настільки вплотну працювати з людьми, що особливих труднощів не виникає. Усі просто роблять те, що мають. Самі городяни, навіть ті, які виїхали, передають ключі сусідам, знайомим, щоб ми могли потрапити до житла та провести необхідні роботи. Якщо мешканці відсутні, нам доводиться закривати, наприклад, вікна зовні, це займає більше часу, грає роль поверховість, процес ускладнюється. Але хочу зазначити, що харків'яни розуміють усю відповідальність і допомагають нам, тому процес іде, працюємо», – каже Богдан Доліна.

За підприємством «Харківспецбуд» закріплені ділянки у 5-ти районах міста -  Холодногірському, Новобаварському, Основ'янському, частині Київського та Шевченківського.

4 5 6