Термінал "Нової пошти" в передмісті Харкова, зруйнований російською ракетою, планують відновити. Про це повідомив начальник терміналу Максим Колесник, пише "Суспільне".

За його словами, замість розбитого терміналу побудують новий - міцніший і з більшою пропускною спроможністю. Крім того, всі нові термінали обладнають бункерами, здатними витримати влучання ракет.

Максим Колесник запевнив, що хоча термінал у Коротичі повністю знищено, проблем із доставкою не буде: усе навантаження буде розподілено між іншими депо і складами.

Росіяни завдали ракетного удару по терміналу "Нової пошти" в Коротичі ввечері 21 жовтня. По терміналу били із ЗРК С-300 з території Бєлгородської області.

Унаслідок вибуху 6 людей загинули, ще 17 були поранені. Усі вони - співробітники "Нової пошти". Сім'ям загиблих підприємство виплатить компенсацію.

Російські ЗМІ заявили, що нібито вантажівки "Нової пошти" перевозили військову техніку, проте на підприємстві спростували цей фейк, показавши фото вантажівок і терміналів. А співвласник "Нової пошти" В'ячеслав Клімов запевнив, що жодної зброї в точках пошти ніколи не було.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна відповість РФ за удар по терміналу "Нової пошти".