Ігоря Турченка призначено заступником голови Харківської обласної військової адміністрації. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов. В адміністрації Турченко координуватиме роботу департаментів архітектури, капітального будівництва та сферу ЖКГ. Новий заступник має забезпечити планування і відновлення зруйнованих і пошкоджених обстрілами лікарень, шкіл, дитячих садків і комунікацій. Раніше сферу будівництва курирував Михайло Харнам, на початку серпня він звільнився з посади віце-губернатора.

Турченко вже має досвід роботи в Харківській обладміністрації. У 2017-2018 роках працював заступником директора Департаменту капітального будівництва ХОДА. З 2018 року був директором державного підприємства "Дороги Харківщини".

Турченка обирали депутатом Лозівської райради 2016 року, 2020 року він балотувався від партії "Слуга народу" до Харківської облради, але не пройшов.

Згідно з декларацією за 2023 рік, Турченко з дружиною мали 24 об'єкти нерухомості (переважно це земельні ділянки під Харковом). Подружжя задекларувало 5 транспортних засобів.

У 2023 році Турченко за основним місцем роботи отримав майже 1,1 млн грн заробітної плати. Його дружина від підприємницької діяльності отримала понад 1,9 млн. грн. і 658 тис. грн. від відчуження рухомого майна, а також - допомогу на проживання ВПО в розмірі 114 тис. грн. і соціальні виплати на понад 27 тис. грн.