З 23 червня Харківський автовокзал працює у штатному режимі. Про це повідомив начальник Центральної автостанції Артем Афанасьєвський, пише "Суспільне".

22 червня РФ вдарила по Харкову чотирьма УМПБ Д-30. Одна керована авіабомба влучила у дорогу на проспекті Гагаріна - навпроти автовокзалу.

За інформацією Афанасьєвського, в момент удару в будівлі перебували п'ятеро людей, серед яких постраждала одна касирка, її поранило осколками скла. Після надання медичної допомоги касирка вже повернулася додому. Загалом в момент удару на вокзалі перебували 12-15 пасажирів, які прийшли придбати квитки або очікували на відправлення, але ніхто з них не постраждав.

Начальник вокзала також додав, що на території в момент удару знаходилися 27 великих автобусів, але завдяки тому, що фасадна частина будівлі прийняла на себе вибухову хвилю, ні водії, ні транспортні засоби не постраждали.

Внаслідок вибуху в будівлі було вибито майже всі вікна. Наразі там ведуться роботи з відновлення: вибиті вікна закрили, замінюється пошкоджене обладнання. Для забезпечення роботи кас техніку доставляють з інших автовокзалів, а саму касу планують відкрити в іншому приміщенні.

Фото: "Суспільне"