Три людини залишаються в реанімації після обстрілів Харкова на вихідних. Про це повідомив виконувач обов'язків генерального директора Харківської обласної клінічної лікарні Руслан Врагов.

Загалом за два дні було госпіталізовано 38 осіб, які постраждали від обстрілів (22 червня - 33 людини, 23 червня - 5).

Постраждалі, які зараз перебувають у реанімації, потрапили до лікарні після обстрілу 22 червня. Серед постраждалих - дві дитини 12 і 13 років. Лікарі оцінюють їхній стан як середньої тяжкості та стабільний. Вони отримують інтенсивну терапію. Усі інші пацієнти, які були госпіталізовані на вихідних, уже в загальних палатах. Деякі з них, легші, будуть найближчим часом виписані додому. 

Частина пацієнтів, які дістали черепно-мозкову травму, травми шиї та кінцівок, перебувають на апаратах штучної вентиляції легенів.

Після обстрілів Харкова 23 червня в лікарні перебуває три пацієнти. Вони у стабільному стані, серед них 15-річний хлопець.

22 червня росіяни вдарили по Харкову чотирма УМПБ Д-30. Одна авіабомба влучила в житловий будинок на проспекті Гагаріна в Основ'янському районі, ще три - у виробниче підприємство в Холодногірському районі. Загинуло троє людей, понад 50 постраждали. 

23 червня війська РФ вдарили по цивільних об'єктах Шевченківського та Холодногірського районів Харкова. Було травмовано 11 осіб, одна людина загинула - 73-річний чоловік.