У лісі Харківської області знайшли повішеного чоловіка. Про це повідомили у поліції Красноградського району.

Так, встановлюється особа невідомого чоловіка, тіло якого було виявлено 31 липня у лісосмузі, поблизу с. Печіївка Красноградського району Харківської області. Чоловік був повішений на дереві, труп уже був частково скелетований.

Був одягнений: кросівки чорного кольору, розмір 44, светр чорного кольору з сірими вставками попереду, футболка сірого кольору, штани спецовочні сірого кольору, шкарпетки чорного кольору, мокасини чорного кольору в сітку.

Попередня причина смерті: асфікція через повішення. На вигляд 50-65 років, середньої статури, волосся сиве, без особливих прикмет. Відібрано біологічні зразки для дослідження ДНК. Зазначається, що давність загибелі чоловіка – близько 3-6 місяців. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 червня 2017 року в селищі Васищеве на трасі було знайдено автобус із увімкненими фарами та запаленням, а за кермом – труп водія з ножовими пораненнями в області грудної клітки. Вирок убивця водія винесли лише днями.