Президент України призначив суддів у харківські суди.

Згідно з наказами, у Харкові призначені наступні судді:

  • Олександр Поляков - суддя Дзержинського райсуду Харкова;
  • Марина Зайцева - суддя Орджонікідзевського райсуду Харкова;
  • Олена Іщенко - суддя Червонозаводського райсуду Харкова;
  • Ганна Кожихова - суддя Комінтернівського райсуду Харкова;
  • Інна Костіна - суддя Фрунзенського райсуду Харкова.

► У Єдиному державному реєстрі декларацій указано, що Олександр Поляков у 2023 році працював керівником апарату Господарського райсуду Харкова. 

► Марина Зайцева раніше була помічником заступника голови Дзержинського райсуду Харкова (2016 рік), потім стала помічником судді у цьому ж суді. Відомо, що вона також працює у Національному аерокосмічному університеті ім. Жуковського "ХАІ".

► Олена Іщенко зареєстрована у Кривому Розі, але мешкає у Харкові. Раніше працювала у товаристві з обмеженою відповідальністю "Галич".

► Ганна Кожихова працювала у Другому апеляційному адміністративному суді. Відомо, що вона була помічником судді у цьому суді та головним спеціалістом відділу судової статистики та узагальнення судової практики у Харківському апеляційному адміністративному суді.

► Інна Костіна раніше працювала помічником судді Червонозаводського райсуду Харкова, головним спеціалістом юридичного відділу групи правового забезпечення у Головному управлінні Державної міграційної служби у Харківській області.