20 вересня близько 8:00 РФ вдарила з РСЗВ "Торнадо" по фермі в селі Шестакове Чугуївського району. Про це повідомили у прокуратурі.

Поранено двох працівників - це чоловіки віком 30 та 34 років. Їх госпіталізовано.

За даними ДСНС, там почалася пожежа - площею 500 м кв. На теріторії пошкоджені будівлі підприємства та вбито 20 голів великої рогатої худоби.

До ліквідації було залучено 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки, 21 рятувальник та медичний розрахунок ДСНС, а також вогнеборці місцевої пожежної команди із селища Вільча. Спільними зусиллями пожежу ліквідували.

31 травня росіяни вдарили по фермі в Шестаковому КАБами.

Обстріли за добу 19 вересня за даними очільника ХОВА

► О 10:32 ворог обстріляв с. Новоосинове Курилівської громади Куп'янського району. Горіла трава. Інформація про постраждалих не надходила.

► О 10:40 російська армія знову обстріляла с. Новоосинове Курилівської громади Куп'янського району. Горіла господарча споруда та будинок. Дані про постраждалих відсутні.

► Об 11:56 внаслідок обстрілу с. Новоосинове Курилівської громади Куп'янського району відбулося влучання в навчальний заклад. Виникла пожежа на даху будівлі.

► О 16:38 ворог завдав удару по м. Куп'янськ. Постраждав 65-річний чоловік.

► Приблизно о 16:43 внаслідок обстрілу смт Вільча Вовчанської громади Чугуївського району загинув 85-річний чоловік.

► О 17:17 в результаті обстрілу с. Кіндрашівка Кіндрашівської громади Куп'янського району горіла трава.

► О 18:15 в с. Грачівка Вільхуватської громади Куп'янського району 2 ворожі БПЛА влучили в приватне домоволодіння.

► О 21:05 внаслідок обстрілу с. Новоосинове Курилівської громади Куп'янського району горіли три автомобілі та 2 господарчі споруди.

► О 22:00 в смт Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району пошкоджено вікна в багатоквартирному будинку та перебито газову трубу.