У Харкові деякі трамваї змінять маршрут 19 та 20 жовтня. Причина - ремонт трамвайних колій. Про це повідомили у міськраді.

Так, у суботу, 19 жовтня, буде припинений рух трамваїв  №8 і 27 на вул. Георгія Тарасенка, від вул. Молочної до вул. Кошкіна, а також на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, від пр. Героїв Харкова до пров. Рибасівського в напрямку вул. Москалівської з 9:00 до 16:00.

У цей період трамваї курсуватимуть так:

№8: розворотне коло "Вул. Одеська" - пр. Байрона - вул. Морозова (у зворотному напрямку - вул. Кошкіна - вул. Георгія Тарасенка - вул. Морозова) - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - пров. Салтівський - Салтівське шосе - розворотне коло "602-й мікрорайон";

№27: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Нескорених - вул. Академіка Павлова - пр. Героїв Харкова - пл. Конституції - пл. Павлівська - вул. Університетська - вул. Греківська - пров. Рибасівський - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - розворотне коло "Новожанове";

у зворотному напрямку: за своїм основним маршрутом.

У неділю, 20 жовтня, рух трамваїв №16 і 16А на вул. Шевченка та вул. Нескорених, на ділянці від розворотного кола "Журавлівський гідропарк" до вул. Академіка Павлова, буде припинений з 9:30 до 14:30.

Трамваї №16 і 16А курсуватимуть так: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Нескорених - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".