Сьогодні, 17 вересня, РФ завдала удари КАБами по Харкову. Під час ворожої атаки рятувальники ДСНС гасили пожежу в лісосмузі на Салтівці, 4 вогнеборця зазнали поранень. Валерій, керівник АЗС, яка розташована неподалік від місця влучання, розповів, що працівники заправки перенесли поранених у безпечне підвальне приміщення, викликали швидку допомогу та надали першу медичну допомогу, пише "Суспільне".

Валерій розповів, що працівники ДСНС вже майже загасили полум'я, коли прилетів КАБ. Він зазначив, що двоє рятувальників отримали поранення кінцівок.

"В одного кисть, а в іншого майже вся рука була відірвана. Ми їх занесли в підвал, викликали швидку допомогу, самі надали першу допомогу, у рятувальників були аптечки, бинти, бандаж. Допомагали всі працівники ДСНС. Ми просто допомогли перенести рятувальників, дали води, допомогли, як могли", - сказав Валерій.

У момент атаки на території АЗС перебували цивільні, зокрема жінка з дитиною. Працівники станції також подбали про їхню безпеку, допомігши дістатися укриття.