У ніч проти 16 серпня Росія вдарила ракетами по більшості районів Харкова. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі мер Харкова Ігор Терехов.

"Вночі о 02:15 обстріляно відразу кілька районів Харкова. Попередньо Шевченківський та Київський (фактично самий центр міста), Салтівський, Індустріальний та Холодногірський райони. Це п'ять із дев'яти районів Харкова. Такого радіусу удару ракетами по місту не було давно", - написав. мер.

Інформації про постраждалих наразі немає.

Як зазначив мер Харкова, внаслідок обстрілу є руйнування інфраструктурних та інших об'єктів, доріг.

Нагадаємо, у ніч на 15 серпня Росія завдала 10 ракетних ударів по Харкову та області. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Цієї ночі ворог завдав інтенсивних ракетних ударів по Харкову та області. Близько 3 години ночі Штаб оборони зафіксував пуск понад 10 ракет з російського Білгорода. У Харкові ракети вдарили по Слобідському району, пошкоджено будівлю підприємства. Без постраждалих", - розповів Синєгубов.

За його словами, кілька ракет потрапили Мерефе. Там пошкоджено об'єкт інфраструктури та промислову будівлю. Приліт ще 1 ракети зафіксували у Чугуєві. Усі деталі з'ясовують правоохоронці.