На 18:35 15 вересня відомо про 41 постраждалу людину внаслідок сьогоднішнього обстрілу КАбом Немишлянського району Харкова. Серед поранених - 4 дітей. Про це повідомив очільник Харківської області Олег Синєгубов.

За даними начальника Слідчого управління обласної поліції Сергія Болвінова 3 дітей у лікарні:

  • у 4-річної дівчинки вибухове поранення руки; 
  • 12-річного хлопця поранило в живіт та грудну клітин. 
  • черепно-мозкову травму та вибухове поранення отримав хлопчик, йому лише 1 рік. 

Також, наразі тривають пошуки 94-річної жінки. Під час удару вона залишилася вдома сама - рідні були в магазині. Родичі повідомили, що пенсіонерка вже давно не могла самостійно ходити, вона жила на десятому поверсі - саме там, куди було влучання. Поліція вже відібрала зразки ДНК її доньки.

Мер міста Ігор Терехов зазначив, що найбільших руйнувань, включаючи пошкодження перекриттів, зазнали два під'їзди будинку. 

Також постраждали щонайменше 12 сусідніх будинків. Фахівці вже почали забивати вікна в частині з них. Паралельно проводиться обстеження конструкцій і поквартирний обхід. На місці працюють газовики, енергетики, волонтери та комунальні служби.

Поруч із будинком, в який влучила авіабомба, діє штаб швидкого реагування. У 161 ліцеї навпроти функціонує "пункт незламності", де постраждалі можуть отримати першу допомогу.