У ніч на 15 серпня Росія завдала 10 ракетних ударів по Харкову та області. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Цієї ночі ворог завдав інтенсивних ракетних ударів по Харкову та області. Близько 3 години ночі Штаб оборони зафіксував пуск понад 10 ракет з російського Бєлгорода. У Харкові ракети вдарили по Слобідському району, пошкоджено будівлю підприємства. Без постраждалих", - розповів Синєгубов.

За його словами, кілька ракет влучили по Мерефі. Там пошкоджено об'єкт інфраструктури та промислову будівлю. Приліт ще 1 ракети зафіксували у Чугуєві. Усі деталі з'ясовують правоохоронці.

"Інші російські ракети до цілей не дісталися", - зазначив голова ХОВА.

Також минулої доби російські окупанти продовжували артобстріли Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів області.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, в результаті обстрілу було поранено трьох мирних жителів (у Богодухівському районі - 83-річна жінка, в Ізюмському - 29-річний чоловік і в Чугуївському районі - 48-річна жінка).

Нагадаємо, за інформацією мера Ігоря Терехова, сьогодні вночі о 2:50 було обстріляно Слобідський район. Під удрар потрапило одне із підприємств міста.