Ситуація на Харківському напрямку залишається напруженою. Російські окупанти продовжують атакувати позиції українських захисників. За повідомленням  оперативно-тактичного угруповання "Харків", зараз вони заводять у Вовчанськ штурмовиків. Зокрема, ЗСУ зафіксували введення ворогом штурмових груп зі складу 4-ї десантно-штурмової бригади. Окупанти намагаються покращити своє логістичне забезпечення та вдосконалити систему зв'язку в цьому районі.

Раніше командир окремого взводу безпілотних авіаційних комплексів 92-ї бригади з позивним Дід зазначав, що російська армія намагається проникнути в населені пункти групами по двоє-троє бійців, поступово нарощуючи свою присутність.

Північно-західніше населеного пункту Тихе противник концентрується на веденні повітряної розвідки та посиленні своїх позицій шляхом інженерно-фортифікаційних робіт.

За минулу добу відбулося 5 бойових зіткнень. Ворог здійснив 32 атаки дронами-камікадзе та 365 обстрілів українських позицій. З початку поточної доби вже зафіксовано 3 бойові зіткнення: два в районі Вовчанська та одне - північно-західніше Тихого.

Втрати противника за минулу добу склали:

  • 93 особи (безповоротні та санітарні).

Українські сили також знищили та пошкодили 46 одиниць ворожої техніки, зокрема:

  • 11 артилерійських систем;
  • 12 автомобілів;
  • 3 одиниці спецтехніки;
  • 20 безпілотних літальних апаратів.