Голова Дергачівської міської громади В'ячеслав Задоренко прокоментував приїзд у місто політика Юлії Тимошенко, сказавши, що вона навіть не поспілкувалася із місцевим населенням. Про це Задоренко написав у своєму офіційному телеграм-каналі.

"Нещодавно Дергачі відвідала відомий український політик, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Зазвичай особи такого рівня приїжджають до Дергачівщини з гуманітарною місією, а Юлія Володимирівна відвідала наше місто зовсім не для цього. Жодної гуманітарної допомоги від Тимошенко дергачівці не отримали, а отримали порцію бруду, дискредитації Збройних сил України, інших силових структур та місцевих патріотів, яких у розмові лідера "Батьківщини" з незрозумілими людьми у псевдовійськовій формі було звинувачено у боягузтві, роботі на агресора та плани здати місто ворогові", - зазначив Задоренко.

Він заявив, що нардеп не поспілкувалася із простими жителями Дергачів, не поцікавилася їхніми проблемами.

"Як очільник Дергачівської військової адміністрації, я не міг пройти осторонь цієї теми. Ніхто не має права безпідставно ганьбити боротьбу Збройних сил України, патріотів міста та громади, які давали запеклу відсіч ворогові всіма можливими способами! Сподіваюся, що Юлія Володимирівна наступного разу знайде час для спілкування із мешканцями громади", - додав В'ячеслав Задоренко.

Зазначимо, що на офіційних майданчиках Юлії Тимошенко та її партії у соцмережах немає нещодавніх повідомлень про візит до Дергачівської громади. Відео, яке б підтверджувало слова голови громади, в його телеграм-каналі також не опубліковано. SQ звернувся за коментарем до партії "Батьківщина" та опублікує відповідь, як тільки її отримає.