На Харків йде похолодання. На зміну бабиному літу, яке тішило городян у вихідні, прийшли прохолодні дні.

Так, у середу, 12 жовтня, у Харкові ранкове прояснення не зробить погоди на тлі хмарного дня. Без опадів. Температура повітря вночі +5 градусів, вдень - +13 градусів тепла.

У четвер, 13 жовтня, хмари закриють небо у місті вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +7 градусів, вдень - +10 градусів тепла.

У п'ятницю, 14 жовтня, незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Харкові погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі +6 градусів, вдень - +10 градусів тепла.

За інформацією синоптика Наталки Діденко, сьогодні ще тепло де-не-де збережеться, але вранці стовпчики термометрів вже не радуватимуть.

"11 жовтня у більшості областей України все ще є антициклональний характер погоди. Сухо, сонячно, з ранковими туманами. Тільки у східних областях пройдуть невеликі дощі", - написала Діденко.

Вночі та вранці, за її прогнозом, температура повітря опускатиметься до нуля або навіть до невеликих мінусів. Вдень майже по всій території України істотно потеплішає - до +12-18 градусів, на північному сході буде трохи холодніше - +10-14.