У Харкові машина на смерть збила дівчину, а водій втік з місця ДТП. Про це повідомили у поліції.

7 листопада близько 18:45 неподалік будинку №9 по вулиці Роганській невстановлений автомобіль збив 26-річну дівчину. Внаслідок ДТП вона отримала несумісні із життям травми. Водій залишив місце ДТП. Поліція просить свідків дорожньо-транспортної пригоди, а також осіб, яким відома інша інформація щодо аварії, і які мають відеозаписи пригоди або відеозаписи до та після ДТП, звернутися за телефоном 093-000-16-01.

У поліції не розповіли, чи йшла загибла пішохідним переходом чи поза ним, але останнім часом новини про серйозні ДТП у Харкові почали з'являтися все частіше. Як кажуть самі харків'яни, "не таких "довоєнних" новин ми чекали". Наразі поліція розшукує очевидців ще трьох аварій, у двох з яких було збито пішоходів. А 5 листопада на пр. Героїв Сталінграда машина вилетіла з дороги та врізалася у будівлю. Водій загинув.

Небезпека на дорогах ускладнюється відсутністю вуличного освітлення і тим, що темніє вже після 16 години. У таких умовах і водіям, і пішоходам слід бути набагато обережнішими, ніж раніше. Водіям - дотримуватися швидкісного режиму і пам'ятати про бетонні блоки на дорогах, пішоходам - ​​обов'язково придбати світловідбиваючі елементи на одяг і в жодному разі не перебігати дорогу поза "зеброю". Інакше те, що не зробили російські снаряди, довершать харківські ДТП.