Близько 17-ї години сьогодні, 8 жовтня, РФ вдарила КАБом по Київському району Харкова. Про це повідомив мер Ігор Терехов.

За попередньою інформацією, удар припав на багатоповерхівку і є один загиблий. Інформація уточнюється та оновлюється.

Уранці РФ обстріляла цивільне підприємство в Індустріальному районі. Постраждало майже 30 осіб, деякі - у важкому стані.

17.19. В Харкові пролунала ще серія вибухів. Ігор Терехов повідомив про двох загиблих від попереднього удару.

18.00. За даними ХОВА, окупанти вдарили по відкритих територіях, приліту в багатоповерхівку не було. Всього росіяни використали близько 4 КАБів. Загиблі - цивільні чоловік та жінка, дані встановлюються. Люди в цей час перебували навулиці. Щонайменше троє отримали поранення.

18.19. Як пише "Суспільне", за даними поліції, росіяни здійснили два заходи авіації з боку Білгорода, з літака СУ-34 вони скинули щонайменше п'ять-шість КАБів. За попередніми даними — це ФАБ-250 з УМПК.

Одне з влучань — у паркову зону в районі Північної Салтівки, де в цей час відпочивали люди. Пошкоджень зазнали багатоповерхівки біля місця влучання. Там розгорнули поліцейський намет і криміналістичну лабораторію, куди можуть звертатися постраждалі від удару.

Також були удари по Черкаській Лозовій та Лісному.

18.36. Терехов: на дану хвилину 2 загиблих та троє поранених харківʼян. Загиблі - чоловік і жінка 70 років. Постраждали 15 багатоквартирних житлових будинків у Салтівському районі. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери.

"Вже сьогодні ввечері почнемо закривати вікна ОСБ. А завтра зранку на місці розпочне працювати ЦНАП, де люди зможуть отримати допомогу в оформленні документів на Є-Відновлення", - сказав мер.

За даними Олега Синєгубова, росіяни били ФАБ-500.