Минулої доби ворог намагався йти в наступ у районі населеного пункту Зибіне Чугуївського району. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

За його словами, під вогнем наших захисників противник відступив із втратами. Зибіно розташоване у Вовчанському (укрупненому Чугуївському) районі, практично на кордоні з РФ.

За даними Генштабу, минулої доби з мінометів та ствольної артилерії окупанти обстріляли райони сіл Бологівка, Бударки, Зібіне, Червоне, Одноробівка, Охрімівка, Стариця, Стрілече та Уди. На Куп'янському напрямку з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії вони обстріляли Берестове, Вишневе, Котлярівку.

У ХОВА кажуть: на лінії зіткнення наші військові продовжують чинити опір окупантам. На Харківщині ворог жодного разу не зробив "жесту доброї волі", тут триває боротьба за кожен метр землі, і наші бійці відвойовують свої землі ціною власного життя. Завдяки ЗСУ у Харківській області в окупації станом на 31 жовтня залишилося лише 24 населені пункти – це прикордонні села Вовчанського та Куп'янського районів.