У Харківській обладміністрації - кадрові призначення. За інформацією пресслужби ХОВА, з 1 червня по 3 липня 2024 року призначено чотирьох нових керівників департаментів.

► На посаду директора Департаменту соціального захисту населення призначено Борщ Ольгу Іванівну. 

Ольга Борщ раніше була заступником Валківського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Звідти її звільнили за згодою сторін.

► Директором Департаменту охорони здоров’я - Деменко Тетяну Миколаївну.

Вона була заступницею директора Департамента охорони здоров'я ХОВА. Після того, як у середині лютого 2024 року звільнився директор Департаменту Максим Хаустов, Деменко стала виконуючою обов'язки директора. Вона також була начальником управління з питань фармації, фінансування та економіки та є депутатом Солоницівської селищної ради.

► Начальником Служби у справах дітей - Кіршмар Альону Геннадіївну. 

Відомо, що Альона Кіршмар подавала документи як кандидат на посаду начальниці Служби у справах дітей ще взимку. У декларації Кіршмар вказано, що у 2023 році її основним місцем роботи був "Харківський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей "Гармонія" Харківської облради.

► Директором Департаменту культури (з 5 липня) - Машніцьку Наталю Володимирівну.

Наталя Машніцька була заступницею декана факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ. Про це йдеться в її декларації за 2023 рік.