Партія "Нова політика" висунула двох кандидатів на проміжні вибори, які відбудуться 24 лютого. Таке рішення ухвалили міська та обласна конференції партії, які відбулися 25 січня. Про це розповіла "SQ" керівник Харківської обласної організації партії Ірина Григор'єва.

У Харківську міську раду по округу № 12 (Жовтневий район Харкова) від цієї партії буде балотуватися депутат Кулиничівської селищної ради, директор благодійного фонду "Велес - 2012" Олександр Щиров.

У Харківську обласну раду по округу № 37 (Зміївський район) від цієї партії висуватиметься депутат Зміївської райради, підприємець Олег Гирман.

Довідка "SQ". 24 лютого пройдуть довибори двох депутатів Харківської міськради в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 12 (Жовтневий район) і № 41 (Орджонікідзевський район) у зв'язку з тим, що депутати міськради Анатолій Денисенко та Володимир Мисик склали свої повноваження у зв'язку з обранням народними депутатами.

По 12-му виборчому округу від Партії регіонів балотуватиметься голова Адміністрації Жовтневого району Тетяна Цибульник, від опозиції - екс-кандидат у нардепи Олег Дебелий (ВО "Свобода"), від КПУ - секретар Червонозаводського райкому КПУ Костянтин Старков.

По 41-му округу від Партії регіонів балотуватиметься директор хлібозаводу "Кулиничі" Олександр Гудименко, від опозиції - Андрій Лобян (ВО "Батьківщина"), від КПУ - секретар Харківського обкому КПУ Віталій Шелехов.

Крім того, теж 24 лютого відбудуться проміжні вибори депутатів Харківської облради в 33-му окрузі (Дергачівський район) та 37-му окрузі (Зміївський район) замість обраних народними депутатами Євгенія Мураєва та Володимира Кацуби.

У 33-му окрузі від Партії регіонів будуть балотуватися заступник голови Харківської облдержадміністрації Олег Анпілогов, від опозиції - Володимир Безрук (ВО "Свобода"), від КПУ - секретар Дергачівського райкому КПУ В'ячеслав Губін.

У 37-му окрузі від Партії регіонів будуть балотуватися радник губернатора, колишній начальник облуправління міліції Михайло Мартинов, від опозиції - редактор газети "Зміївський кур'єр" Олександр Сумець (ВО "Батьківщина"), від КПУ - помічник-консультант народного депутата України Олександр Александровський.