Насичені будні кмітливої господині не обходяться без приготування нової їжі для всієї родини, створювати яку набагато простіше із застосуванням спеціального довідника з рецептами. Великий асортимент унікальних рецептів продемонстрований на перевіреному сервісі «Гуслянка» http://guslyanka.com/, де зосереджені змістовні рекомендації щодо приготування апетитної їжі.
Колекція рецептів
Сервіс став справжньою знахідкою для господарок, які тільки вчаться готувати та планують радувати всю сім'ю чудовими кулінарними вишукуваннями. На сторінках каталогу можна знайти докладні та змістовні рецепти перших та других страв, а також випічки, тортів та тістечок. Користуються попитом вегетаріанські рецепти та інструкції з приготування страв у мультиварці. Доросла та дитяча аудиторія любить вживати на сніданок чудову пшеничну кашу на молоці, яку вважають поживною стравою.
На думку експертів, регулярне вживання пшеничної каші здатне вплинути на печінку, а також забезпечити результативне виведення токсинів і шлаків. Люди, які страждають на цукровий діабет, повинні негайно подумати про безпосереднє введення пшеничної каші у свій раціон. Щоб приготувати пшеничну кашу, не обов'язково мати видатний кулінарний талант. Досить вміти дотримуватись дозування та керуватися тією технологією приготування, яка позначена в рецепті.
Поради кулінарам
У каталозі продемонстрована різноманітність цікавих рецептів, відповідно до яких можна приготувати вишукані страви для святкових обідів та вечерь. Подібні страви передбачають залучення великої кількості додаткових спецій та свіжих інгредієнтів. Представниці прекрасної статі, які дотримуються принципів здорового харчування, зможуть знайти собі унікальні рецепти з приготування дієтичної їжі.
У процесі приготування заливного пирога з капустою прийнято використовувати рідке тісто, яке просто виливається в спеціальну форму. Немає потреби тривалий час возитися з тістом, що особливо вигідно людям, зацікавленим у ґрунтовній економії часу. Всього за годину можна відтворити розкішний пиріг, розрахований на 6 порцій, який зможуть гідно оцінити справжні гурмани. На початковій стадії відбувається ретельне та фундаментальне шаткування капусти або її натирання з використанням спеціальної крупної терки. Її необхідно залишити на кілька хвилин для подальшого розм'якшення.
У компактній мисці розбиваються яйця, приправлені свіжомеленим перцем, після чого додається сметана, майонез і сода. Весь вміст акуратно перемішується. Кількість доданого борошна має відповідати показникам жирності сметани та розмірам яєць. Тому рекомендується не засипати її всю одразу, а підсипати по їдальній ложці поступово. Після замішування виходить тісто середньої густини. Форма для випічки змащується за допомогою олії і надалі прогрівається в духовці. Особливо популярним став рецепт варіння червоної сочевиці, яка вважається продуктом з багатим вмістом корисних мікроелементів. Неухильне дотримання цінних рекомендацій експертів у сфері кулінарної галузі дозволить кожній господині навчитися створювати справжні шедеври із дивовижними смаковими та ароматними характеристиками.