Пластикові рами - виготовляються з полівінілхлориду. Конструктивно вони нагадують дерев'яні, але виробляються за більш складною технологією. У структурі є декількох шарів, розділених повітряними камерами, а також герметичний склопакет. Завдяки цьому, щодо старих зразків отримують поліпшену звукоізоляцію і прекрасно утримують тепло всередині приміщення. ніяких особливостей установки не існує, тому їх ставлять повсюдно, де в цьому є необхідність.

Металопластикові вікна - всіма перерахованими вище достоїнствами, які характерні для пластикових конструкцій, також мають. Детальніше про це можна почитати ось тут https://perfect-okna.com.ua/. Але з конструктивної точки зору є чимало відмінностей. Найголовніша з них - це додатковий металевий каркас, який знаходиться всередині профілю і служить основою конструкції. Візуально знайти, як кажуть, десять відмінностей практично неможливо, але за параметрами міцності, надійності та довговічності це абсолютно інший виріб. Якщо використовувати професійну термінологію, то це вікна армовані оцинкованим профілем.

Порівняння

Звичайні пластикові вікна встановлюються в будинках, квартирах, офісах і промислових будівлях. Вони призначені для типових умов експлуатації. А металопластикові вікна ПВХ, завдяки унікальним технічним характеристикам, здатні витримувати екстремальні навантаження. Саме тому, вони незамінні при суцільному фасадній склінні висотних будівель, в жорстких кліматичних умовах, при серйозній вітрового навантаження.

Для пластикових вікон характерна проста геометрія форм, а з металопластику можна робити довільні фігури: круглі, арочні, стрілчасті і так далі. Також зараз популярні гаражні ворота на сайті ви маєте можливість побачити великий вибір за доступною ціною.

Скупий платить двічі

Вартість вікон ПВХ нижче, але зовсім мало хто знає чому. Секрет полягає в тому, що профіль може бути трьох класів: А, В і С. Тільки перший з них дозволено встановлювати в житлових приміщеннях. Другою йде на промислові об'єкти, а до третього взагалі не пред'являється ніяких критеріїв в плані якості та відповідності гігієнічним стандартам.

Візьміть до уваги ще один важливий аспект: профіль можна лити практично в будь-якому місці. Хоч в гаражі. Аби помістився верстат. Ось і виходить, що його роблять на сотнях великих і малих підприємствах. Навіщо ж ризикувати своїм здоров'ям. Металопластикові вікна ніхто не підробляє. Складно.