Батальйон ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" знищив  реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" на території Бєлгородської області РФ. Із цієї установки росіяни обстрілювали Харківську область, повідомив командир батальйону ударних БПЛА "Ахіллес" 92-ї бригади Юрій Федоренко

"Град" - реактивна система залпового вогню (РСЗВ). Прийнята на озброєння 1963 року. Калібр снаряда – 122 мм. Кількість снарядів для залпу: 40 шт. Максимальна і мінімальна дальність поразки мети залежить від застосовуваного снаряда, найбільша - 42 км. Призначена для ураження відкритої та прихованої живої сили, неброньованої техніки та бронетранспортерів у районі зосередження, артилерійських та мінометних батарей, командних пунктів та інших цілей, вирішення інших завдань у різних умовах бойової обстановки.

Для ураження цілі були використані безпілотники з партії, придбаної за кошти, які пожертвувала матір загиблого українського воїна. Жінка передала 2,5 мільйона гривень державної компенсації для закупівлі дронів. Її син мав позивний "Раз-два".