У Харківській області зловмисник організував масштабну схему сутенерства, до якої залучив ще двох спільників - адміністратора та оператора. Група використовувала вразливе становище жінок, втягуючи їх у заняття проституцією. Про це повідомили в поліції.

Вартість секс-послуг варіювалася від 4000 до 15000 гривень за годину. Місця зустрічей визначали замовники таких послуг.

Відомо, що в липні сутенер викрав жінку на ім'я Анастасія. Потерпілу побили, незаконно утримували в будинку, а згодом продали у трудове рабство.

20 серпня 2024 року правоохононні органи провели низку обшуків. Вони виявили трьох жінок, які були втягнуті в проституцію.
Під час обшуків вилучено мобільні телефони, банківські картки, носії інформації, готівку та інші речові докази, які підтверджують злочинну діяльність групи.

Організатору схеми оголошено про підозру за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) та ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 450 000 гривень. За скоєні злочини підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.