Начальник налоговой милиции одного из районов Харькова задержан за получение взяткиСлідчий відділ прокуратури Харківської області за матеріалами СБУ 27 січня порушив кримінальну справу стосовно першого заступника начальника Державної податкової адміністрації одного з районів Харкова - начальника відділу податкової міліції. Його підозрюють в отриманні хабара. Про це "SQ" повідомив начальник слідчого управління прокуратури Харківської області Олександр Бабіков.

"Слідством встановлено, що ця посадова особа отримала хабара 5 тис. грн. за непроведення щодо підприємства оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення взаємин з фіктивними підприємствами, які ухиляються від оподаткування, документування злочинної діяльності посадових осіб підприємства та ненадання цієї інформації до відділу податкового контролю юридичних осіб для подальшого нарахування штрафних санкцій", - зазначив А.Бабіков.

Підозрюваний затриманий. Кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара особою, яка займає відповідальну посаду) Кримінального кодексу.