Автомобілі з дистанційним керуванням користуються величезною популярністю протягом багатьох років, як у самих маленьких хлопчиків, так і у тих, хто трохи старше, і навіть у їхніх татусів. Кожен автолюбитель напевно знайде для себе ідеальну модель. Для того, щоб вибрати найкращий автомобіль для своєї дитини на сайті https://retorg.com.ua/, варто враховувати технічні можливості іграшки. На які моделі варто звернути увагу?

Радіокеровані джипи

Це одні з найбільш затребуваних дистанційно керованих транспортних засобів. Ціна залежить від якості іграшки, її міцності та функціональності. Найдешевші моделі добре підійдуть для дітей молодшого віку. Вони легкі, але часто також делікатніші, ніж їхні більш дорогі аналоги. Останні ідеально підходять не тільки для гри вдома, а й на вулиці, оскільки завдяки колесам вони здатні долати нерівні блоки тротуару, не пошкоджуючи шини. Вища ціна означає більші технічні можливості, такі як ефективність і функції окремих моделей, наприклад, відкриття дверей або включення світла за допомогою пульта дистанційного керування.

Серед найпопулярніших пілотних джипів можна знайти серед інших Jeep Wrangler і Jeep Rubicon Wrangler. Перший - це автомобіль з дистанційним керуванням R / C. Він живиться від батарейок і зарядного пристрою. Він рухається на гумових колесах, а фари світять під час руху. Jeep Rubicon Wrangler, з іншого боку, є автомобілем мрії для автолюбителів, особливо шанувальників джипів. Автомобіль дуже реалістично гуде двигуном, має протиугінну сигналізацію. Він оснащений пружинами спереду і ззаду і датчиком реверсу. Крім того, Jeep Rubicon має змінні колеса. За допомогою пульта ви можете визначити рівень швидкості і навіть сигналити.

Найцікавіші транспортні засоби Monstertruck

Крім джипів, Monstertrucks є одними з найбільш купованих автомобілів з дистанційним керуванням. Їх відрізняють великі колеса і оригінальний дизайн. Вони мають міцну конструкцію і широку колію, завдяки чому можуть долати безліч перешкод. Вони ідеально підходять як для гри вдома, так і на вулиці. Любителі цих транспортних засобів будуть у захваті, адже машини зарекомендують себе на нерівній місцевості та на запиленому грунті. Вони легко долають піщані пагорби і навіть болото.

Їхнє обладнання включає, серед іншого амортизовану підвіску, фари, що світяться та гумові колеса, які легко долають перешкоди та забезпечують динамічне водіння. Хаммери, залежно від виробника, будуть доступні в різних розмірах. Лідерами, звичайно, є моделі XXL, навіть понад 40 см в довжину і 20 см у висоту.

Гоночні автомобілі

Крім джипів і монстртраків, популярні також гоночні машини. Гоночні автомобілі зазвичай менші за позашляховики, а отже, мають меншу потужність. Вони можуть гірше працювати на нерівностях та нерівній місцевості, але на рівній поверхні, наприклад на підлозі, вони працюють чудово. Вони спритні та динамічні, ідеально підходять для таких ігор, як гонки.

Також користуються популярністю боліди Формули-1, які доступні у версії XXL. Їх фантастичною особливістю є, наприклад, те, що вони мають дуже високе прискорення і розвивають швидкість 40 км/год.