На Харківському напрямку протягом доби українські захисники зупинили шість спроб противника поліпшити своє становище в районах Вовчанська і Тихого. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Генштабу, втрати російських військ за минулу добу на Вовчанському напрямку становили: понад 180 осіб убитими та пораненими, знищено одну ББМ, дві артилерійські системи та чотири автомобілі.

На Куп'янському та Лиманському напрямках загалом кількість бойових зіткнень 3 збільшилася до 15. Ворог намагався відтіснити Сили оборони з позицій у районах Петропавлівки, Піщаного, Андріївки, Греківки, Маківки, Невського та Срібнянського лісу. 12 атак поки відбито, три зіткнення тривають у районах Греківки та Невського. Ситуація під контролем ЗСУ. 

Ворог продовжив обстріли цивільних будинків і об'єктів:

  • 15:00 Куп'янський р-н., Петропавлівська ТГ, с. Петропавлівка. Зруйновано приватний будинок унаслідок ворожого мінометного обстрілу. 
  • 10:30 Куп'янський р-н., Курилівська громада, с. Курилівка. Унаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено 3 приватні будинки. Постраждав чоловік.
  • 10:00 Ізюмський район, Борівська ТГ, с. Богуславка. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено автомобіль.