Минулої доби росіяни зробили чергову спробу просунутися в районі Синьківки Куп'янського району. Як повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов, під вогнем наших захисників російські солдати відступили з втратами.

За словами Командувача Сухопутних військ ЗСУ генерала-полковника Олександра Сирського, РФ закінчує підготовку штурмових загонів на Куп'янсько-Лиманському напрямку.

Штурмові групи, кажуть у Генштабі, росіяни формують переважно за рахунок ув'язнених. У такий спосіб Кремль продовжує позбуватися небажаних верств суспільства.

Як повідомили в ХОВА, минулої доби під обстрілами перебували населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів. У с. Вільхуватка Куп'янського району обстрілом пошкоджено будинок, сталася пожежа. Унаслідок обстрілів смт. Ківшарівка та с. Курилівка Куп'янського району сталися лісові пожежі.

За даними Генштабу, на Слобожанському напрямку противник продовжує утримувати угруповання військ, які прикривають кордони. Росіяни ведуть активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ. Крім того, РФ завдала авіаударів у районах Бологівки, Петропавлівки, Кислівки Харківської області.