До групи шоколаду входять вироби, сформовані з натуральної, молочної, вершкової або білої шоколадної маси, можливо з начинкою. Сам шоколад являє собою кондитерський виріб, виготовлений з тертого какао, какао-олії (какао-олії) або кондитерського жиру, підсолоджувача та інших добавок. З фізико-хімічної точки зору є суміш емульсійного типу:

  • порошкоподібні какао-боби;
  • олія;
  • отримана з цих бобів;
  • цукор і молоко.

Все поєднується в різних пропорціях, але найважливішим є співвідношення какао до загальної ваги. Ця продукція завжди користувалася великим попитом, особливо, якщо вона виготовлена відомим виробником з репутацією. Звичайно, приваблюють і оптові ціни від Мілленіум. Ця компанія гарантує виключно високу якість продукції, чудові смакові характеристики, та пропонує дуже цікаві ціни.

Переваги шоколаду від Мілленіум

Шоколад – продукт, що отримується з какао-бобів, цукру, іноді молока та смакових добавок. Кількість доданого какао визначає тип шоколаду. Відповідно до стандартів Європейського Союзу, шоколад має містити не менше 35% какао, щоб бути шоколадом у повному розумінні цього слова. Гіркий шоколад (його ще називають люкс) містить близько 75% какао, існують також шоколади, в яких цей вміст досягає 90%, і це один із найцінніших шоколадних продуктів, який ви також знайдете в каталозі компанії Мілленіум. Вміст какао в темному шоколаді становить 30-70%, при цьому є вироби, що містять менше 35% какао і які стосуються молочного шоколаду, вміст якого становить близько 25% і додатково містить не менше 14% молока. у порошку. Вміст жирів, крім какао-олії, не повинен перевищувати 5%.

Види продукції від Мелленіум

Споживачі здебільшого розрізняють лише види світлого та темного шоколаду, але насправді різновидів у пропозиції Мілленіум декілька, у тому числі:

  1. Шоколад з начинкою – все залежить від начинки. Шоколадну масу начиняють фруктовим мусом чи цілими фруктами, настойками чи іншими ароматичними речовинами. Начинка тут чітко відокремлена від шоколадної глазурі.
  2. Розтоплений шоколад – завдяки витримці в чанах цей сорт набуває ніжності та плавності.
  3. Молочний шоколад – до нього крім звичайних інгредієнтів додається сухе молоко. Також його збагачують додаванням горіхів, родзинок, цукатів, мигдальної чи горіхової маси.
  4. Білий шоколад – виготовлений з олії какао, молока, цукру та ароматичних речовин. Яскравий колір зумовлений відсутністю цього сорту шоколаду тертого какао.
  5. Кухонний шоколад – дешевий сорт, що отримується шляхом змішування та розкочування інгредієнтів. Якість цього шоколаду не дуже висока.

Серед форм шоколаду виділяють різні форми, які по-різному використовують у кондитерській промисловості. Серед них «кувертюр», що є напівфабрикатом для зовнішньої глазурі кондитерських виробів. Використовується для покриття тортів, тістечок, морозива, десертів та мусів тонким шаром шоколаду. Він також використовується для покриття кондитерських виробів (печиво, вафлі, пряники), а також цукерок, зефіру, драже, горіхів та сухофруктів.