Цукерки! Ось вже чогось, а цукерок повним-повнісінько в магазинах, і вибрати щось підходяще не складає труднощів. Чому краще купляти солодощі під маркою Міленіум? Ну що ж, напевно, для того, щоб все-таки дізнатися, якими ж смачними насправді можуть бути шоколадні цукерки. А може, для того, щоб своїми руками зробити маленьке диво – подарунок для коханої людини.

Якими бувають цукерки?

Основою всіх шоколадних цукерок є ганаш, він використовується як як начинка, так і як оболонка для цукерок, і він буває різної консистенції:

  • більш щільним;
  • ніжнішим;
  • навіть текучим.

До нього можна додавати різні ароматизатори, а також:

  1. Вафлі.
  2. Горіхи.м
  3. Цукати.
  4. Сухофрукти.

Звичайно, до шоколаду можно додати будь-які алкогольні напої, хоча основним смаком буде смак шоколаду, адже для цукерок можна використовувати будь-який шоколад — і білий, і молочний, і гіркий.

Ганаш

Ганаш - французьке слово, і наголос у ньому падає на останній склад. Він був придуманий близько 120 років тому, і з того часу саме він є основою більшості шоколадних цукерок у всьому світі. Ганаш - емульсія з вершків та шоколаду. Іноді замість вершків використовують молоко, фруктове пюре, кокосове молоко та деякі інші продукти. Консистенція ганаша залежить від пропорцій. Стандартна пропорція 1:1 чорного шоколаду та жирних вершків дає густу, добре застигаючу масу, з якої роблять найзнаменитіші у світі цукерки — трюфелі. Якщо взяти не чорний шоколад, а молочний, маса буде м'якшою, її добре використовувати як начинку. Щоб отримати щільний ганаш із білого шоколаду, треба змішати вершки та шоколад у пропорції 1:2. До речі, жирність вершків грає в нашому дуеті далеко не останню роль — із вершками жирністю менше 30% ганаш вийде рідкий, плинний і не застигне в щільну масу. Але з ганашу роблять не лише цукерки. Додаючи до вершків для збивання шоколад, можна приготувати дивовижний шоколадно-вершковий крем, а традиційна глазур для торта є не що інше, як уже нам відомий шоколадний ганаш, тільки приготований із вершкового масла та шоколаду.

Якість понад усе

Завдяки унікальним технологіям та використанню найякісніших інгредієнтів, цукерки бренда Міленіум користуються неодмінно високим попитом у споживачів. Це дійсно якісний шоколад, який, до того ж, продається за демократичними цінами. На користь саме цього вибору також грає оригінальне та дуже привабливе пакування, що робить Міленіум поза конкуренцією.