Для ідентифікації особистості використовуються різні документи. Найголовнішими та основними видами інформації є: паспорт та свідоцтво про народження, яке видається кожній людині при її народженні. Цей документ є першим офіційним посвідченням, яке людина пред'являє до досягнення повноліття, коли державні органи видають індивідуальний паспорт. Згодом свідоцтво про народження, якщо ним часто користуються, набуває непрезентабельного зовнішнього вигляду, написи стираються і стають нечіткими, що ускладнює їх прочитання і може викликати питання у відповідних органів.

Де швидко відновити офіційний документ

Якщо необхідно відновлення свідоцтва про народження, можна скористатись послугами компанія ABC Center, яка професійно займається подібними питаннями та приймає заявки будь-якої складності не лише на переклад документів, але також на їхню легалізацію та витребування. Варто зазначити, що відновлений документ є повноцінним посвідченням особи, а його пред'явник має такі самі права, як і решта.

Хто може змінювати свідчення

Дублікат можна отримати, якщо заявник змінює свої персональні дані: ім'я або прізвище, а також втратив свідоцтво про народження або зіпсував його будь-яким чином. Підставою для дубліката може бути рішення суду чи іншого адміністративного органу влади, і навіть необхідність отримання документа з апостилем.Законом передбачено також категорії громадян, які мають право оперативно та безперешкодно відновити індивідуальний документ, що свідчить про народження. До цього списку входять усі громадяни, які досягли повнолітнього віку, а також довірені особи, родичі найближчого кола померлої людини. Крім того, це можуть бути заявники, які є опікунами, усиновлювачами або батьками та офіційні представники, які захищають інтереси неповнолітнього громадянина.

Оперативність та високий сервіс

Співробітники компанії ABC Center приймають заявки на вирішення подібних питань, вони в оперативному порядку відновлять документи про народження, виконавши всі юридичні процедури. Вони мають реальний досвід роботи у цій сфері та знають усі тонкощі, нюанси та деталі.